شخصیت والای حضرت زینب (س) چکیده قیام عاشورا است - قیدار شهر جد پیامبراسلام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وب

لینک دوستان
جستجوی وب
برچسب‌ها وب
 
حجت الاسلام خدایی:
شخصیت والای حضرت زینب (س) چکیده قیام عاشورا است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به نقش بی بدیل و اساسی حضرت زینب(س) در جلوگیری از تحریف و فراموش شدن قیام عاشورا گفت: شخصیت والای حضرت زینب (س) چکیده قیام عاشورا است.

حجت الاسلام اذن الله خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اگر حضرت زینب(س) و بیانات افشاگرانه ایشان از قیام عاشورا نبود  قیام بزرگ عاشورا و  فلسفه این قیام به فراموشی سپرده می شد افزود:   زینب (س) در انجام رسالتی که بر عهده اش بود کوتاهی نکرد و هرچه در توان داشت در راه زنده نگه داشتن قیام و نهضت برادر خود بکار برد.

وی با بیان اینکه ایثار  حضرت زینب(س) در طول قیام عاشورا و طی فرایند بعد از آن همواره باعث شکست توطئه های بنی امیه  شد ادامه داد: حضرت زینب(س) در قیام عاشورا همواره با ایثار و شجاعت خود توانستند از بازماندگان دشت کربلا مراقبت و نگهبانی کنند

حجت الاسلام خدایی افزود:  شجاعت زینب (س) بود که دشمنان را به زانو در آورد و کلام رسا و اشک‌های پر معرفت او کشتی نهضت حسینی را به ساحل مقصود نشاند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان   گفت: زینب کبری (س) در مکتب عاشورا به تاریخ بشریت درس فداکاری، صبر، استقامت، شهامت، شجاعت و معرفت داد و محکم و استوار از آرمان‌های امام حسین (ع) که همان آرمان‌های پیامبر (ص) و اسلام بود، دفاع کرد و در این راه همه سختی‌ها را بر جان خرید.

حجت الاسلام خدایی با بیان اینکه حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا مانع از آسب رسیدن به امام معصوم کردند افزود: بعد از واقعه عاشورا  یزیدیان بارها قصد به شهادت رساند حضرت زین العابدین(ص) را داشتند که همواره  حضرت زینب(س) با ایثار و افشاگری  مانع از تحقق اهداف شوم بنی امیه شدند.

وی افزود: حضرت زینب(س) دارای ویژگیها و کرامات اخلاقی و رفتاری زیادی بودند که همواره ایشان را به عنوان شخصیتی والا و نمونه مطرح ساخته است و آن حضرت  تربیت شده مکتب حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: حضرت زینب(س) شهیده راه اسلام و مبارزه با یزیدیان  هستند.

 




تاریخ : جمعه 93/2/26 | 1:57 عصر | نویسنده : یدالله نجفی | نظر


  • paper | قالب وبلاگ | فال حافظ
  • خرید لینک دائمی | ایران موزه